Wednesday, October 9, 2013

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι ακριβώς είναι η Coca Cola ;



Μετά από 10 λεπτά

Δέκα κουταλάκια ζάχαρη που περιέχεται σε ένα ποτήρι Cola , προκαλούν καταστροφικές "απεργία" στον οργανισμό και η μόνη αιτία , λόγω της μη έμετος, είναι το φωσφορικό οξύ το οποίο αναστέλλει τη δράση της ζάχαρης.

Μετά από 20 λεπτά

Ένα άλμα των επιπέδων της ινσουλίνης στην κυκλοφορία του αίματος συμβαίνει . Το συκώτι μετατρέπει όλη τη ζάχαρη σε λίπος .

Μετά από 40 λεπτά

Η κατάποση της καφεΐνης είναι τελικά ολοκληρωθεί . Οι κόρες του ματιού επεκτείνονται . Η αρτηριακή πίεση αυξάνεται , επειδή το ήπαρ διαθέτει περισσότερη ζάχαρη στο αίμα . Οι υποδοχείς αδενοσίνης πάρει μπλοκαριστεί , εμποδίζοντας έτσι την υπνηλία.

Μετά από 45 λεπτά

Το σώμα αυξάνει την παραγωγή της ντοπαμίνης ορμόνη, η οποία διεγείρει το κέντρο ευχαρίστησης του εγκεφάλου. Η ηρωίνη έχει την ίδια αρχή λειτουργίας .

Μετά από 1 ώρα

Φωσφορικό οξύ δεσμεύει το ασβέστιο, το μαγνήσιο και ο ψευδάργυρος στο γαστρεντερικό σωλήνα , η οποία supercharges μεταβολισμό . Απελευθέρωση του ασβεστίου μέσω των ούρων αυξάνεται επίσης.

Μετά από περισσότερο από 1 ώρα

Διουρητική δράση του ποτού εισέρχεται στο " παιχνίδι" . Το ασβέστιο, το μαγνήσιο και ο ψευδάργυρος αφαιρούνται εκτός του οργανισμού , τα οποία αποτελούν μέρος των οστών μας , καθώς και νάτριο. Αυτή τη στιγμή έχουμε ήδη γίνει οξύθυμος ή υποτονική . Ολόκληρη η ποσότητα του νερού, που περιέχονται σε ένα Coca Cola, απομακρύνεται με τα ούρα.

Στην πραγματικότητα , όταν έχουν ένα κρύο μπουκάλι κόκα κόλα και να απολαύσετε αδιαμφισβήτητη φρεσκάδα του , ξέρουμε τι χημικό «κοκτέιλ» ρίχνουμε στο λαιμό μας;

Το ενεργό συστατικό της Coca - Cola είναι φωσφορικό οξύ . Λόγω της υψηλής οξύτητας του, δεξαμενές που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά του συμπυκνώματος πρέπει να είναι εξοπλισμένα με ειδικά σχεδιασμένα δεξαμενές για πολύ διαβρωτικά υλικά.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο « ανατομία » ενός από τα πιο διαφημιζόμενα προϊόντα της " Coca - Cola Ο.Ε." - Η Coca - Cola Light , χωρίς καφεΐνη . Αυτό το ποτό περιέχει Aqua ανθρακούχα , E150D , E952 , E951 , E338 , E330 , αρώματα , E211 .

Aqua Ανθρακούχο - αυτό είναι ανθρακούχο νερό . Να διεγείρει την έκκριση γαστρικού , αυξάνει την οξύτητα του γαστρικού υγρού και προκαλεί φούσκωμα - εξέλιξη αφθονία των αερίων. Επιπλέον, η πηγή νερού δεν χρησιμοποιείται , αλλά χρησιμοποιείται τακτικά φιλτραρισμένο νερό .

E150D - χρωματισμού τροφίμων , που λαμβάνεται μέσω της επεξεργασίας ζάχαρης σε συγκεκριμένες θερμοκρασίες, με ή χωρίς την προσθήκη χημικών αντιδραστηρίων . Στην περίπτωση που με την Coca -Cola, προστίθεται θειικό αμμώνιο .

E952 - Το κυκλαμικό νάτριο είναι ένα υποκατάστατο της ζάχαρης . Κυκλαμικό είναι ένα συνθετικό χημικό , έχει γλυκιά γεύση, η οποία είναι 200 ​​φορές πιο γλυκιά από τη ζάχαρη, και χρησιμοποιείται ως τεχνητό γλυκαντικό . Το 1969 είχε απαγορευτεί από το FDA , δεδομένου ότι και η ζαχαρίνη και η ασπαρτάμη , προκάλεσε καρκίνο της ουροδόχου κύστης σε αρουραίους » . Το 1975 , η απαγόρευση κατασχέθηκαν , επίσης, η Ιαπωνία , η Νότια Κορέα και η Σιγκαπούρη . Το 1979 , WHO (World Health Organization ) , " ποιος ξέρει γιατί ; " αποκαταστάθηκε κυκλαμίνες και αναγνωρίζοντας τους ως ασφαλή .

E950 - ακεσουλφάμη κάλιο . 200 φορές γλυκύτερη από τη ζάχαρη , που περιέχουν μεθυλαιθέρα , όπου επιδεινώνει τη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος. Ομοίως , περιέχει ασπαραγινικό οξύ, το οποίο μπορεί επίσης να προκαλέσει excitant επίδραση στο νευρικό σύστημα μας και σε χρόνο που μπορεί να οδηγήσει σε εθισμό. Ακεσουλφάμη είναι άσχημα διαλυθεί και δεν συνιστάται για χρήση από παιδιά και έγκυες γυναίκες .

E951 - ασπαρτάμη . Ένα υποκατάστατο ζάχαρης για διαβητικούς και είναι χημικά ασταθή : σε υψηλή θερμοκρασία διασπάται σε μεθανόλη και η φαινυλαλανίνη . Η μεθανόλη είναι πολύ επικίνδυνη : 5- 10ml μπορούν να προκαλέσουν την καταστροφή του οπτικού νεύρου και μη αναστρέψιμη τύφλωση. Στο ζεστό αναψυκτικά, ασπαρτάμη μεταμορφώνεται σε φορμαλδεΰδη η οποία είναι πολύ ισχυρή καρκινογόνο. Κάποια αριθμός των περιπτώσεων δηλητηρίασης με ασπαρτάμη περιλαμβάνουν : απώλεια των αισθήσεων , πονοκεφάλους , κόπωση , ζάλη, ναυτία , αίσθημα παλμών , αύξηση του σωματικού βάρους , ευερεθιστότητα , άγχος , απώλεια μνήμης , θολή όραση , λιποθυμία , πόνους στις αρθρώσεις , την κατάθλιψη , τη γονιμότητα, την απώλεια ακοής και το κ.λπ. ασπαρτάμη είναι δυνατό να επίσης, να προκαλέσει τις ακόλουθες παθήσεις: όγκοι του εγκεφάλου, MS ( σκλήρυνση κατά πλάκας ) , η επιληψία , η νόσος του Graves , χρόνια κόπωση , Αλτσχάιμερ , ο διαβήτης , διανοητική ανεπάρκεια και της φυματίωσης.

E338 - Οξύ φωσφορικό . Αυτό μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος και των ματιών . Χρησιμοποιείται για την παραγωγή των αλάτων φωσφορικού οξέος της αμμωνίας, νατρίου, ασβεστίου , αργιλίου και επίσης στην οργανική σύνθεση για την παραγωγή ξυλάνθρακα και ταινίες φιλμ , για την παραγωγή πυρίμαχων υλικών , κεραμικά, γυαλί , λιπάσματα, συνθετικά απορρυπαντικά , την ιατρική, μεταλλουργία, και κλωστοϋφαντουργίας και της βιομηχανίας πετρελαίου . Τρόφιμα ορθοφωσφορικού οξέος χρησιμοποιείται στην παραγωγή των αεριούχο νερό και για την παρασκευή των συστατικών στην ζύμη. Είναι γνωστό ότι ορθοφωσφορικού οξέος εμποδίζει την απορρόφηση του ασβεστίου και του σιδήρου από το σώμα, το οποίο μπορεί να προκαλέσει εξασθένηση των οστών και την οστεοπόρωση. Άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες είναι δίψα και δερματικά εξανθήματα .

E330 - κιτρικό οξύ. Είναι ευρέως διαδεδομένη στη φύση και χρησιμοποιείται σε φαρμακευτικές και βιομηχανίες τροφίμων . Τα άλατα του κιτρικού οξέος ( κιτρικά ) που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία τροφίμων ως συντηρητικά οξέα, , σταθεροποιητές , και σε ιατρικά πεδία - για την διατήρηση του αίματος.

Αρώματα - άγνωστο αρωματικά πρόσθετα

E211 - βενζοϊκό νάτριο . Χρησιμοποιείται στην παραγωγή ορισμένων προϊόντων διατροφής, όπως ένα αντι- βακτηριακή και αντι -μυκητιασική παράγοντα. Τα προϊόντα αυτά αναφέρονται σε μαρμελάδες , χυμούς φρούτων και τα γιαούρτια φρούτων . Δεν συνιστάται για χρήση από ασθματικούς και τα άτομα που είναι ευαίσθητα στην ασπιρίνη . Μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε byPeter Piperat το Πανεπιστήμιο του Sheffield στη Βρετανία , διαπίστωσε ότι η ένωση αυτή προκαλεί σημαντική βλάβη στο DNA . Σύμφωνα με τα λόγια του, βενζοϊκό νάτριο το οποίο είναι ένα δραστικό συστατικό σε συντηρητικά δεν καταστρέφει DNA, αλλά αυτό απενεργοποίηση . Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κίρρωση και εκφυλιστικών ασθενειών όπως η νόσος του Parkinson .

Λοιπόν , τι γίνεται έξω; Λοιπόν , αποδεικνύεται ότι « η μυστική συνταγή " της Coca-Cola είναι μόνο ένα παιχνίδι διαφήμιση. Τι είδους μυστικό μπορεί να είναι εκεί , όταν είναι γνωστό σε όλους μας ότι πρόκειται για ένα ασθενές διάλυμα κοκαΐνης με συντηρητικά , χρωστικές , σταθεροποιητές κλπ. Δηλαδή , αυτό νομιμοποιηθεί εξάρτησης από την κοκαΐνη συν καθαρό δηλητήριο . Diet Coke είναι ακόμη χειρότερη , επειδή η ασπαρτάμη σε αυτό , αντικαθιστά τη ζάχαρη , να γίνει καθαρό νευροτοξικό δηλητήριο .

Έτσι , αν δεν μπορείτε να φανταστείτε μια ζωή χωρίς coca - cola , να επωφεληθούν από τις ακόλουθες συστάσεις :

- Πολλοί διανομείς της Coca-Cola στις ΗΠΑ χρησιμοποιούν αυτό το ποτό για τον καθαρισμό κινητήρες φορτηγών τους.

- Πολλοί αστυνομικοί στις ΗΠΑ έχουν μπουκάλια της Coca-Cola στα αυτοκίνητά τους και όταν ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα συμβαίνει , πλένουν το αίμα έξω από το δρόμο με αυτό .

- Η Coca - Cola είναι ένα μεγάλο εργαλείο για την αφαίρεση σκουριασμένο λεκέδες σε χρώμιο επιφάνειες των αυτοκινήτων . Για να αφαιρέσετε τη διάβρωση από την μπαταρία του αυτοκινήτου , το περιχύνουμε με την Coca-Cola και η διάβρωση θα εξαφανιστούν .

- Για να ξεβιδώσετε μια σκουριασμένη βίδα , βουτιά ένα πανί coca- cola και τυλίξτε γύρω από αυτό για αρκετά λεπτά .

- Για να καθαρίσετε τους λεκέδες από τα ρούχα - χύστε Coca-Cola για βρώμικα ρούχα , προσθέστε σκόνη πλυσίματος και να τρέξει το πλυντήριο , ως συνήθως . Θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα .

- Στην Ινδία , ορισμένοι γεωργοί χρησιμοποιούν coca - cola , αντί των φυτοφαρμάκων για την εξόντωση των παρασίτων , επειδή είναι φθηνότερη και το αποτέλεσμα είναι απολύτως ικανοποιητικό .

Έτσι , η Coca-Cola είναι αναμφισβήτητα ένα πολύ χρήσιμο προϊόν . Το κλειδί είναι να χρησιμοποιηθεί για τους προβλεπόμενους σκοπούς , αλλά όχι για το πόσιμο !

No comments:

Post a Comment